Vespertina

Nordic Pro-Fly Fishing jatkaa omalla ”Vespertina” tuotemerkkinimellä perhokalastusvälineiden kehittämistä.

”Vespertina -nimi tulee Kevätsurviainen (Leptophlebia vespertina) päivänkorennosta.”

Vespertina Midge Fly -perhovapa on 3/4 -luokkaa, pituutta on 8’4” ja se on 4-osainen. Vavan hiilikuitu on IM12/40T (NANO). NANO tekniikka on uusinta uutta perhovapateollisuudessa. Useat valmistajat ovat ottaneet tämän teknologian käyttöön viimevuosien vapamalleissa. Tekniikassa hiilikuidut yhdistetään kyllästetyllä hartsilla yhdessä kvartsi NANO pallomaisella rakenteella. Tämä tunnetaan myös termeillä ”Silica Nano Matrix” ja ”Carbon Nanotube Technology”. Tämä mahdollistaa voimakkaammat ja keveämmät vavat kuin perinteisellä hiilikuiturakenteella toteutettuna.

Vespertina Midge Fly -perhovapa on erinomainen tarkkuutta vaativiin kalastustilanteisiin. Vavan mediumfast toiminta mahdollistaa perhon hallinnan miellyttävällä tuntumalla, sekä tarkan presentaation. Vapa on sopiva erityisesti pintaperho-, emergent-, pupa- ja nymfikalastukseen. Vapa toimii hyvin sekä #3 että #4 siimoilla. Vavalla on painoa ainoastaan 65 grammaa! Vavan myyntihinta on 139 €.

Tietoja vavasta: Aihio on väriltään hienostuneen tumma viininpunainen, kelakiinnike: jalopuu & alumiini, kahva: AAA laatua, half well -muotoilu, laadukkaat snake & stripping vaparenkaat. Toimitaan cordura vapaputkessa ja suojapussissa.

Siimasuosituksia Midge Fly vavalle: Vapaa on kokeiltu erilaisilla siimoilla ja seuraavat ovat suositeltavia käyttökokemuksien perusteella: Guideline 4Cast WF4F, Airflo Sixth Sense Delta WF3/4F, Guideline Experience WF4F, SA Ultra4 WF4F, Guideline Presentation WF4F, SA GPX WF4F & Vision Cult WF4F. Vapa toimi myös SA Trout WF3F, SA Ultra4 WF5F ja Guideline Forcw WF5F siimoilla. Mutta parhaimmillaan se on WF4F siimoilla, jolloin vapa kuormittuu oikein ja heittäminen on vaivatonta.

PRO NYMPH #3/4 -perhokela (loppuunmyyty 06/2019). Se on laajakehäinen (LA) 6061 alumiinista työstetty levyjarrullinen malli. Kelalla on painoa 138 g. Kela on väriltään hopeanharmaa (gun smoke) ja se toimitetaan neoprenkotelossa (musta). Pohjasiimaa sopii 30 m (esim. SA Ultra4 WF4F siiman kanssa). Kelan hinta on 124 €.

Vespertina Midge Fly vapa on saatavilla vain näiden sivujen kautta. Niitä esitellään ja myydään myös erilaisilla messuilla ja kalastusseuroille suunnatuissa kerhoilloissa.

Tee tilaus nyt! => TILAUKSET

Vespertina vavoilla ja keloilla on normaali yhden vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheistä. Ostokuitti vaaditaan takuutodistuksena. Kaikista takuuasioista vastaa Nordic Pro-Fly Fishing Tmi.

Kelan purkukaavio ja ohjeet kelaussuunnan vaihtoon (pdf-tiedosto).