Valokuvaus

VALOKUVAUS

Nordic Pro-Fly Fishing Tmi toimittaa myös valokuvia tilauksesta. Kysy valokuvanäytteitä erikseen. Kuvapankkia ei ole vielä yleisesti nähtävillä mutta Instagramista (MikkoHalonen_NaturePhoto) löytyy näytteitä. Kuvat keskittyvät pääsääntöisesti perhokalastuksen eri osa-alueille mutta myös erilaiset luontokohteet ovat edustettuina. Kohteita voidaan myös erikseen tilata kuvattavaksi. Myös tapahtumien taltiointi onnistuu. Kuvat toimitetaan digikuvina (Canon RAW ja jpg).

Kamerana on Canon 1Dx Mark II & 1D Mark IV ja objektiivit:
EF 24-70 mm f/2.8 L USM & EF 100 mm f/2.8 L Macro IS USM
EF 70-200 mm f/2.8 L IS II USM & EF 100-400mm 4.5-5.6 L IS USM
EF 400 mm f/2.8 L IS USM II
Salamat: Speedlite 430EX II ja SIGMA EM-140 DG Flash Macro
GoPro Hero Black 5, Panasonic FullHD videokamera

Member of Canon Professional Services (CPS).

Referenssilistasta löytyy tietoa kuvista eri kohteissa: REFERENSSILISTA

ARTIKKELEIDEN KIRJOITTAMINEN

Nordic Pro-Fly Fishing Tmi / Mikko Halonen tuottaa myös erilaisia artikkeleita. Artikkeleita voidaan tilata kirjoitettavaksi perhokalastuksen eri osa-alueilta ja kalastuskohteista. Mutta jos kalastuskohde on outo kirjoittajalle vaatii sen esittelyn tekeminen useamman kauden kokemuksien keräämisen ennen artikkelin kirjoittamista. Yhden kalastuskerran kokemuksien perusteella esittelyitä ei tulla kirjoittamaan. Artikkelit julkaistaneen alan lehdissä Suomessa ja myös mahdollisesti ulkomaisissa perhokalastuksen erikoislehdissä.

Artikkeleita pystytään tuottamaan myös muilta osa-alueilta, eikä niiden tarvitse liittyä mitenkään perhokalastukseen tai luonnon valokuvaukseen.

Näytteitä artikkeleista: Flugfiske i NordenPohjolan Perhokalastaja ja Tervahiihto sanomat 1/2018. (s. 8-9 ja kansikuva).