Etusivu      Tilaukset      Luentopalvelu      Vespertina      Galleria


SIIKAPERHOJA -kirja

Uusi SIIKAPERHOJA -kirja on ilmestynyt! Siikaperhoja -kirja

Vaikka Suomi on tuhansien siikajärvien maa, siian perhokalastuksesta ja siikaperhoista on ollut saatavilla yllättävän vähän tietoa. Siian perhokalastusta on pidetty haasteellisena kalastusmuotona, etenkin järvillä. Kalastus helpottuu, kun tietää millaisella perholla kannattaa kalastaa, mihin aikaan ja missä tilanteissa.

SIIKAPERHOJA -kirjassa sen tekijä Mikko Halonen esittelee omia ja kalastavien ystäviensä testaamia ja hyväksi toteamia siikaperhomalleja. Perhojen rakenteen ja käytettyjen sidontamateriaalien lisäksi kerrotaan jäljiteltävistä hyönteisistä ja kalastustekniikoista. Siian perhokalastuksessa oikean ravintokohteen jäljittely on tärkeintä. Olennaista on myös kerrottu tieto ajankohdasta viikkotasolla, jolloin perhoa kannattaa käyttää. Tämän kirjan luettuasi toimivan siikaperhon valinta ei ole enää kovin vaikeaa.

Kirjassa esitellään peräti 166 siikaperhoa, joten vaihtoehtoja löytyy jokaiseen kalastustilanteeseen kauden edistymisen mukaan. Vaikka kirjan nimi on Siikaperhoja, toki esitellyt perhomallit kelpaavat myös muille kalalajeille.

Siikaperhoja -kirja (ISBN 978-952-92-9621-7) on tekijän omakustanne kuten aikaisemmatkin kirjat; Valikoituja Lohiperhoja (2005) ja Perhokalastajan Harjus (2008). Kirjan myynnistä ja markkinoinnista vastaa Nordic Pro-Fly Fishing Tmi. Kirja on kovakantinen, sidottu ja sivuja on 104.


Tutustu kirjan sisältöön (pdf-tiedostot) Acrobat Reader ohjelmalla: Kirjan kansi, takakansi ja Sivunäytteitä

Tee tilaus nyt! Kirjan tilaushinta näiden sivujen kautta on 30 € (sis. Alv. + postituskulut).

TEE TILAUS

Seuraa kirjaan liittyvää keskustelua myös Facebook:ssa. Lataa kirjan kansikuva (koko: 1920 x 1080) taustakuvaksi tietokoneellesi.

Kirjaa voi ostaa myös asiantuntevista perhokalastusliikkeistä (Perhokolmio Jyväskylä, Sportia-Pekka Tampere, Helsinki Spey Clave ja Tiura-Uistin Oulu) ja kirjakaupoista (esim. Akateeminen Helsinki).

Kirjan lisäksi kannattaa muistaa kalastusseuroille tarjolla oleva luento siian perhokalastuksesta joka antaa lisää tietoa itse kalastuksesta ja tekniikoista. Luentopalvelu.