Etusivu
   Toiminimi
   Palvelut
   Pro-Linkit
   Tilaukset
   Taustakuvat
   Artikkelit
   Perhonsidonta

Perhokalastajan Harjus - Kuva Mikko Halonen

 PERHOKALASTAJAN HARJUS - kirja!
 
PERHOKALASTAJAN HARJUS -kirjassa sen tekijät Mikko Halonen ja Stanislaw Cios tuovat vuosikymmenien kokemuksensa harjuksen perhokalastuksesta kaikkien ulottuville, kokeiltavaksi ja omaksuttavaksi. Kirja syventää tietämystä perhokalastuksesta, asioita tarkastellaan useista näkökulmista.

Kalastustekniikoiden ja taktiikoiden käyttöön eri tilanteissa ja olosuhteissa perehdytään kunnolla. Niiden käytölle löytyy perusteet harjuksen kalastuksessa. Kirjassa käydään läpi; mistä, miten, milloin ja millä kannattaa harjusta kalastaa. Perhojakaan ei unohdeta, niiden ja kalastustekniikoiden valintaan löytyy perusteita hyönteistiedoista ja kalojen syönnösnäytehavainnoista. Harjus on ainutlaatuinen kohde perhokalastajalle, sillä kalastuksellisesti lajiin pystyy keskittymään pelkästään tekniikoiden ja taktiikoiden valinnalla.

Kirjassa perehdytään erilaisiin vesistöihin, joissa harjusta on mahdollista kalastaa. Mukana ovat joet, järvet ja meri omina kohteinaan. Eri vesistöissä on omanlaisensa kalastustaktiikat ja olosuhteet. Näin monipuolisesti harjuksen perhokalastusta ei ole aikaisemmin käsitelty yhdessä teoksessa.
Kirja on kovakantinen erillisellä kansilehdellä, sidottu ja sivuja on 328. Kirjassa esitellään mm. 117 perhomallia värikuvin, lisäksi muita kuvia on yhteensä 257 kappaletta. Piirroksia on 26 ja taulukoita 35 kappaletta. Kirja (ISBN 978-952-92-1537-9) on omakustanne ja sen markkinoinnista ja jälleen-/tukkumyynnistä vastaa Nordic Pro-Fly Fishing Tmi. Pyydä kuvia mediakäyttöön, E-Mail: info@pro-flyfishing.fi

Kirjan ainoa painos on myyty loppuun kustantajalta 10.8.2013. Sitä voi löytyä vielä Mistpoolista tai Perhokolmiosta.


Tutustu kirjan sisältöön Acrobat Reader ohjelmalla: Kirjan kansi (.pdf 807 kb), Sisällysluettelo (.pdf 491 kb), Sivut 10-11 (.pdf 1.08 Mb), Sivut 40-41 (.pdf 1.22 Mb), Sivut 60-61 (.pdf 759 kb), Sivut 106-107 (.pdf 1.63 Mb) ja Sivut 282-283 (.pdf 485 kb).

Nordic Pro-Fly Fishing © 2005 ->