Etusivu
   Artikkelit
   Galleria
   Kirjat
   Palvelut
   POI-pisteet
   Pro-Linkit
   Taustakuvat
   Tilaukset
   Traileri
   Vaihtotori
   Vespertina

Yritys - Nordic Pro-Fly Fishing
Mikko Halonen & Nice lake Grayling! Kuva: Markku Korhonen

NORDIC PRO-FLY FISHING Tmi - Yritysesittely
Nordic Pro-Fly Fishing toiminimi on rekisteröity joulukuussa 2004. Toimipaikka on Oulu.

Y-tunnus: 1926228-9     (Alv. Rek.)
VAT: FI19262289

Toimiala: Perhokalastuksen konsultointi-, koulutus- ja oheispalvelut, julkaisutoiminnan materiaalien tuottaminen, kilpailu- ja messutoiminta, perinteinen ja sähköinen kustantamis- ja julkaisutoiminta, multimediatuotanto ja matkanjärjestämis palvelut.

Yhteystiedot:
Puhelin: 040 - 833 9121
E-Mail:
info@pro-flyfishing.fi
Internet: www.pro-flyfishing.fi


Nordic Pro-Fly Fishing toiminimen taustahenkilö
Mikko Halonen on henkilö toiminimen takana. Hän on tunnettu persoona suomalaisessa perhokalastuskulttuurissa. Hänen artikkelinsa ovat tulleet tutuiksi suomalaisissa ja myös ulkomaisissa alan harrastelehdissä jo vuosikausien ajan. Ensimmäinen artikkeli julkaistiin vuonna 1994 ja sen jälkeen niitä on julkaistu yli 70 kappaletta (tarkempaa tietoa referenssilistassa). Hän on harrastanut perhonsidontaa 30 vuotta ja perhokalastusta 28 vuotta. Kosketuksen perhokalastuksen oppeihin hän sai Iijoella, Taivalkoskella jossa hän on syntynyt. Suuremman osan elämästään hän on kuitenkin asunut Oulussa. Viime vuosien aikana "kotikohteeksi" ovat muodostuneet Oulun alueen järvet ja siiankalastus, kuten järvikalastus yleensä on vienyt mennessään.

Journalismi
Perhokalastuksen kirjallinen tuotanto alkoi 1990-luvulla ja ensimmäiset artikkelit julkaistiin Perhokalastus-lehdessä. Hän on ollut perustamassa Pohjolan Perhokalastaja -lehteä, sekä oli toimituskunnassa vuosina 1998-2006. Artikkeleita ja valokuvia on julkaistu useita vuosien saatossa. Artikkeleita on julkaistu myös Fly Fishing and Fly Tying -lehdessä, The Journal of the Grayling Society -julkaisussa, Flugfiske i Norden -lehdessä, Fliegenfischen -lehdessä ja Stzuka Lowienia -lehdessä. Valokuvia on julkaistu mainoksissa ja useissa kirjoissa.

Ensimmäinen oma kirja oli Valikoituja Lohiperhoja -kirja joka julkaistiin helmikuussa 2005. Toinen kirja on yhdessä Dr. Stanislaw Cios:n kanssa kirjoitettu Perhokalastajan Harjus, joka julkistettiin 15.3.2008. Viimeisin tuotos on Siikaperhoja -kirja joka ilmestyi helmikuussa 2012.

Suosituin kohde perhokalastuksessa on Harjus, niin joella, järvellä kuin merelläkin. Myös siika, lohi, taimen ja hauki ovat mukana listalla. Vuosien saatossa tutuksi ovat tulleet Scandinavian, Cuban ja Kuolan kalastuskohteet. Vuonna 2009 toiminimi toi markkinoille uudella Vespertina tuotemerkillä perhovavan ja -kelan. Ja uusia tuotteita on suunnitteilla.

Referenssilista

Jäsenyydet: Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry, Pohjoisen Luontokuvaajat ry, Suomen tietokirjailijat ry, Canon Professional Services (CPS), Oulun Seudun Perhokalastajat ry ja Länsi-Pohjan Perhokalastajat ry.

Nordic Pro-Fly Fishing © 2005 ->