Etusivu
   Toiminimi
   Palvelut
   Pro-Linkit
   Tilaukset
   Taustakuvat
   Artikkelit
   Perhonsidonta

Rasiallinen lohiperhoja

 VALIKOITUJA LOHIPERHOJA - kirja!
 
Valikoituja Lohiperhoja – kirja on suunnattu erityisesti lohen perhokalastuksesta ja lohiperhoista kiinnostuneille. Kirja käsittelee suomalaisia lohiperhoja ja nimenomaan viime vuosien lohiperhomalleja. Kirjan kirjoittaja Mikko Halonen on kerännyt ystäviltään ja tuttujen tutuilta lohiperhomalleja, joilla on saatu lohia Pohjolan eri jokialueilta. Toisin sanoen kirjassa keskitytään vain todellisiin kalastusperhoihin. Kirjaan perhomallinsa antaneet perhokalastajat ovat Suomessa ja Pohjolan jokivarsilla tunnettuja lohenkalastajia. Tämä tekee perhoreseptikirjan sisällöstä siihen valittuine perhoineen mielenkiintoisen. Suurin osa kirjan perhoista tunnetaan vain jokivarsilla, eikä niitä ei ole julkaistu aikaisemmin.

Kirjaan on ottiperhojaan valikoinut 64 eri lohenkalastajaa Suomesta ja Ruotsista ja perhomalleja on kaikkiaan 252 kappaletta. Kirja on ennen kaikkea perhomallien reseptikirja. Jokaisesta perhosta on kerrottu tarkka sidonnallinen resepti kuvan kanssa ja perhomallista kerrotaan lisäksi lyhyesti missä, milloin ja miten se toimii. Perhomallit on jaoteltu kirjaan jokialueittain, joita ovat: Teno, Pohjois-Norjan ja Kuolan lohijoet, Keski-Norjan lohijoet, Tornion-, Lainio- ja Muonionjoki sekä Simo- ja Merikarvianjoki. Kovakantisessa kirjassa on 112 sivua. Kirjan ainoa painos on loppu (12.10.2006).

Kirja (ISBN 952-91-8188-4) on kirjoittajan omakustanne ja sen markkinoinnista ja jälleen/tukkumyynnistä vastasi Nordic Pro-Fly Fishing Tmi. Kirjan julkistamistilaisuus oli 19.2.2005.
Tutustu kirjan sisältöön Acrobat Reader ohjelmalla: Kirjan kansi (.pdf 374 kb), Sisällysluettelo (.pdf 110 kb), Perhoja 1 (.pdf 302 kb), Perhoja 2 (.pdf 347 kb) ja Perhoja 3 (.pdf 413 kb).

Nordic Pro-Fly Fishing © 2005